Gratis verzending vanaf €25 - Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!

Verzending & retouren

Algemene voorwaarden

Verzending

Als u de bestelling op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst hebt, versturen wij het dezelfde dag nog. Heeft u vrijdag na 15:00 uur of tijdens het weekend besteld, dan kunt u het pakketje op dinsdag verwachten. Alle bestellingen worden zorgvuldig en persoonlijk verpakt. De producten worden verstuurd via PostNL. Voor bestellingen boven de €25,- hoeft u geen verzendkosten te betalen én ontvangt u ook een traceercode om uw bestelling te kunnen volgen. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Contact ons daarvoor via mail.

Retourneren

Als uw product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het zonder probleem terugsturen o.v.v. Uw ordernummer naar:

Happyness Clothes
​Abeelhof 8
3465 TL 
Driebruggen
Nederland

Happyness Clothes kent een wettelijke 14 dagen retourtermijn. Na uw retourmelding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. De kosten voor het retourneren naar onze winkel zijn voor eigen rekening, tenzij wij een duidelijke fout gemaakt hebben, welke u vooraf aan ons meldt. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten op uw rekening mits het product in goede en complete staat ontvangen is.  

Garantie

Wij doen ons best om onze producten in topconditie aan u te leveren. Toch kan het wel eens voorkomen dat er iets fout gaat waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van een gebrek melding bij ons hierover te maken. Dit kan per email naar info@happynessclothes.nl ​met verklaring en als bewijs een foto van het gebrek. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor vervanging.

Klachten

Mocht het voorkomen dat u een klacht heeft over Happyness Clothes kunt u deze kenbaar maken door te mailen naar ​info@happynessclothes.nl

Wij zullen zorgdragen voor een goede afwikkeling van uw klacht.